0

ספירולינה טפיוקה פודינג

 
מתכון ממש מדהים שהכנו לא מזמן והיינו חייבים לשתף!
אם אתם מעוניינים לשדרג את השייק הרגיל שירגיש כמו קינוח מפנק ומתוק אז זאת דרך מושלמת לכך
 
רכיבים ל – 2 מנות:
 
1 כוס טפיוקה
1 קופסאת קרם קוקוס קטנה או חצי פחית
2 כפות סירופ מייפל\ אגבה
תמצית וניל
מעט מי זהר (אופציונלי)
3-4 תמרי מג'הול
רבע כוס תותים קפואים או טריים
רבע כוס אננס קפוא
רבע כוס פירות יער קפואים
רבע כוס מנגו קפוא
1 כפית אבקת מאקה
1 כפית אבקת אסאי
2 כפיות זרעי צ'יה
מנת ספירולינה קפואה
תערובת אגוזי מלך, בוטנים, גרעיני דלעת, שבבי קוקוס
 
 הוראות הכנה:
 
להכנת הטפיוקה:
 
להשרות את הטפיוקה בסיר למשך כ- 20 דק כאשר המים מכסים כסנטימטר אחד מעל הטפיוקה
להוסיף 2.5 עד 3 כוסות מים ולהתחיל לבשל את הטפיוקה בחום נמוך ולערבב כל כמה דקות כדי שלא ידבק לסיר
להביא לרתיחה ולהוסיף את קרם הקוקוס, ממתיק, תמצית וניל ומי הזהר ולערבב בחום נמוך עוד כ 10 דקות. אם
יוצא סמיך מידי ניתן להוסיף עוד מים.
 
להכנת קרם פירות יער ותותים:
 
להכניס את פירות היער והתותים ותמר אחד בבלנדר ולערבב עד לקבלת קרם חלק, להניח בצד
 
להכנת קרם ספירולינה:
 
להכניס את יתר הפירות, תמרים, מאקה אסאי, צ'יה ומנת הספירולינה בבלנדר עד לקבלת קרם חלק ולהניח בצד גם כן.
 
קליית תערובת האגוזים:

במחבת קטנה או בתנור קולים את תערובת האגוזים ושבבי הקוקוס עד להשחמה קלה
 
מרכיבים את המנה:

לשפוך בכוס או צנצנת יפה את שכבת הספירולינה ומעליה את שכבת פירות היער והתותים, טפיוקה ומעל את תערובת האגוזים
 
בתיאבון ! 😊
 
image alt
x

#{title}

#{text}

#{price}