ליצ'י קפוא - 3 אריזות (כ-900 גרם)
I00R4HRKFU
-
₪63.00
-
מחיר חבר מועדון:
₪0
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
ליצ'י קפוא עם מתיקות פרחונית ומרקם עסיסי. שלוש אריזות של כ-300 גרם, כ-900 גרם בסך הכל. בחירה נוחה למי שמכין שייקים בקביעות ורוצה מלאי מסודר במקפיא.
-
זמן אספקה ותנאי רכישהזמן אספקה - בין 4-6 ימים
איסוף עצמי בתל אביב בימי ראשון ורביעי 8:00-17:00
איסוף עצמי ברחובות בימי שני וחמישי 10:00-18:00
למה כדאי להחזיק ליצ'י במקפיא
ליצ'י מביא לשייק טעם שונה מפירות טרופיים רגילים: מתיקות עדינה, ניחוח פרחוני ומרקם עסיסי. הוא מצוין למי שרוצה משקה קל ורענן ולא שייק כבד.
ליצ'י מכיל באופן טבעי ויטמין C ופוליפנולים. הטעם המתוק מגיע מהסוכרים הטבעיים של הפרי, ולכן הוא יכול לרכך מרכיבים חמצמצים או ירוקים.
איך הכי טעים להשתמש
- עם אלוורה ולימון למשקה קר ורענן
- עם מנגו או פסיפלורה לשייק טרופי
- עם יוגורט וקוקוס לקינוח קר
אפשר להתחיל בכמות קטנה, לטעום, ולהוסיף עד שמגיעים למרקם ולטעם שאוהבים. הפרי יוצא ישר מהמקפיא ולכן גם מקרר ומסמיך את השייק.
מה מקבלים
שלוש אריזות של כ-300 גרם, כ-900 גרם בסך הכל. החלוקה לשלוש אריזות נוחה לשימוש קבוע ושומרת את יתרת המלאי סגורה במקפיא.
תגובות
מוצרים קשורים
תודה על השיתוף
קיבלתם הנחת שיתוף מיוחדת! על מנת להינות מהנחה זו עליכם להוסיף את הפריט לעגלת הקניות בכפתור הוספה לעגלה.
הצטרפו לרשימת המתנה לחזרה למלאי
הצטרפות לרשימת ההמתנה בוצעה בהצלחה.
אנו נשלח אליכם מייל כאשר הפריט יחזור למלאי.





